MinByØgaden.dk

Aalborg Håndbold klar til endnu en udfordring i Herreligaen

16 september, 2023 | 06:00
- Af Redaktion
Lørdag eftermiddag står Aalborg Håndbold over for en ny udfordring i Herreligaen, når de tager på udebane for at møde SønderjyskE. Efter en imponerende sejr i Machineseeker EHF Champions League mod polske Industria Kielce, er holdet fyldt med selvtillid og klar til at fortsætte deres vindende form.
Aalborg Håndbold
DEKLARATION
Kilde:Håndbold Aalborg
Alt. tekst:Aalborg Håndbold
Billedetekst: Foto: Aalborg Håndbold

Den seneste sejr i Champions League var et stort skridt fremad for Aalborg Håndbold, og det har givet dem et vigtigt mentalt rygstød før de mange kampe, der venter i efteråret. Martin Larsen, en af holdets nøglespillere, kommenterede sejren og sagde: “Vi er selvfølgelig rigtig glade for sejren, det var en sindssyg god start på Champions League for vores vedkommende.”

Larsen noterede også, at holdet formåede at hæve deres niveau og minimere tekniske fejl, hvilket var afgørende for sejren. Han erkendte betydningen af at få en stærk start i en vanskelig gruppe og sagde: “Det betyder meget for os at få en god start, for vi ved, at det er en svær gruppe, og der kommer mange hårde kampe mod mange gode hold.”

Nu står Aalborg Håndbold over for SønderjyskE på udebane. SønderjyskE sluttede sidste sæson som nummer to i kvalifikationsspillet, og det forventes at blive en tæt kamp. Martin Larsen sagde: “SønderjyskE har helt sikkert et godt hold, og vi ved, at det altid er et svært sted at spille.”

Han advarede også om SønderjyskEs fysiske spillestil og deres evne til at spille en-mod-en-spil. Larsen sagde: “Det vigtigste for os er at være klar til kampen, mentalt og fysisk. Hvis vi slækker på tingene, så har vi før set, at vi kan lukke hold unødvendigt ind i kampene.”

Kampen mellem Aalborg Håndbold og SønderjyskE finder sted i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg og kan ses live på TV2 med optakt fra kl. 15.50. Aalborg Håndbold håber på støtte fra deres fans på lægterne for at give dem ekstra motivation i den svære udekamp.

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt